>   >   > 

Pluryn | Zorginstelling

De professionaliteit van Pluryn zie je nu ook terug in nieuwsbrieven, PowerPoints en notulen.

Opdrachtgever

Pluryn is een grote zorginstelling (3.500 medewerkers) in Gelderland die mensen met gedragsproblemen of een handicap ondersteunt in wonen, werken, leren, dagbesteding & vrije tijd.

 

Eén stap verder dan het huisstijlhandboek

MASC portfolio PlurynVoor een grote organisatie als Pluryn is het extra belangrijk dat de corporate identiteit (en huisstijl) consistent wordt uitgedragen. De organisatie staat immers veel in de belangstelling en veel verschillende afdelingen en medewerkers houden zich bezig met communicatie (zowel intern als met relaties, media en doelgroepen).

Pluryn beschikte al over een huisstijlhandboek, maar in de praktijk liet dit nog te veel ruimte voor speling. De PowerPoint van medewerker A kon er daardoor heel anders uitzien dan die van medewerker B. En hetzelfde gold voor brieven, rapporten en andere documentatie.

Pluryn vroeg Masc om de huisstijl te automatiseren zodat de hele organisatie naar buiten toe maar ook intern consequent dezelfde uitstraling heeft.

 

Huisstijlautomatisering voor vrijwel alle documenten

Complete huisstijlautomatisering voor interne én externe communicatie, met sjablonen voor:

  • PowerPoint
  • Posters
  • Rapporten
  • Nieuwsbrieven
  • Notities
  • Agenda’s
  • Brieven
  • Actielijsten
  • Notulen

Voor sommige documenttypen kunnen medewerkers zelfs kiezen tussen verschillende achtergrondafbeeldingen.

 

Meer grip op de communicatie

Met de sjablonen (templates) die Masc voor Word en PowerPoint ontwikkelde, heeft Pluryn veel meer grip op haar communicatie. Elke medewerker die Word opent heeft een menu met de belangrijkste documenttypen (zie afbeelding). Klikt iemand op ‘rapport’ dan krijgt Word automatisch de opmaak voor een rapport met het juiste logo, kleuren, kopjes, lettertype en bladspiegel. Dit bespaart niet alleen tijd en moeite (een medewerker hoeft het rapport alleen nog maar in te vullen), maar geeft Pluryn als organisatie de professionele uitstraling die het nodig heeft.

Extra handig aan huisstijlautomatisering: Masc kan een sjabloon centraal aanpassen. Elke medewerker beschikt daardoor standaard over de nieuwste versies met de nieuwste opmaak.

 

Hoe slordig communiceert jouw organisatie?

Is de communicatie in jouw organisatie nog rommelig of inconsistent? Wil je ook dat documenten er uniform en netjes uitzien? Masc bespreekt graag wat huisstijlautomatisering jou kan opleveren. 

Neem contact met ons op