>   >   > 

Juzt | Jeugdzorgaanbieder

Het maakt niet meer uit welke medewerker, locatie of afdeling een brief verstuurt. Hij ziet er altijd hetzelfde uit.

Opdrachtgever

Juzt is een jeugdzorgaanbieder met 927 medewerkers in West-Brabant. Jutzt helpt gezinnen als de ontwikkeling van kinderen of jongeren in het geding komt.

 

MASC portfolio JuztVan handmatig naar automatisch

Met 17 locaties en daarbinnen allerlei afdelingen was het voor medewerkers elke keer opnieuw een boel werk om een brief op te stellen. De juiste gegevens moesten handmatig ingevoerd worden en verschillende medewerkers sprongen anders om met lettertype, logo en uitlijning. Masc ontwikkelde een Wordsjabloon voor brieven. Het sjabloon bevat een keuzemenu voor de 17 locaties van Juzt en per locatie een menu voor de verschillende afdelingen. 

Uniforme opmaak en uitstraling

Van het Wordtemplate dat Masc voor Juzt ontwikkelde, heeft de organisatie veel voordeel. In het handige keuzemenu dat voorafgaat aan het opstellen van een brief kunnen medewerkers de juiste locatie en afdeling te kiezen. Het sjabloon vult vervolgens zelf de bijbehorende gegevens in. Elke brief heeft hierdoor dezelfde opmaak en uitstraling, ongeacht de medewerker, afdeling of locatie die hem verzend. Dit scheelt tijd maar maakt de uitingen van Juzt ook uniformer. Iets dat relaties van een professionele organisatie verwachten.

 

Hoe communiceer jij?

Kan de communicatie in jouw organisatie ook strakker? We helpen je graag.

Neem contact met ons op